Ruilen of retourneren


Het kan voorkomen dat een product niet voldoet aan je verwachtingen of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering te ruilen of te retourneren. Dit is mogelijk via de post of in onze winkel in Dedemsvaart.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

* Een volledig ingevuld retourformulier moet bijgesloten zijn (deze ontvang je bij je bestelling)
* Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd (passen mag natuurlijk wel)
* De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel
* De artikelen moeten in een degelijke verpakking terug gestuurd worden


Wil je het artikel ruilen voor een andere maat of ander artikel? Stuur het artikel terug en bestel het gewenste artikel opnieuw

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan eerst contact met ons op.

Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug, samen met het ingevulde retourformulier, in een deugdelijke verpakking naar:


De Boxx

Julianastraat 4

7701 GL Dedemsvaart

deboxxwebshop@gmail.com

0523-612603

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens onze openingsuren

Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel in Dedemsvaart. Neem in dat geval ook het ingevulde retourformulier en pakbon mee. In de winkel kan je de bestelde artikelen omruilen voor een ander artikel of een tegoedbon. Wij geven op online bestelde artikelen in de winkel geen geld retour maar je bespaard hiermee natuurlijk wel de retourkosten!


Let op:

Cadeau en tegoedbonnen kunnen op de site niet ingewisseld worden. Dit kan op dit moment alleen in de winkel omdat wij deze nog niet geautomatiseerd hebben.